036 303 02 47 info@designtekst.nl

OVER ONS

Onze specialisten voorzien je graag van advies om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Denk hierbij aan productkeuze, materiaal en afwerking, maar ook de uiting zelf.

OVER ONS

Onze specialisten voorzien je graag van advies om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Denk hierbij aan productkeuze, materiaal en afwerking, maar ook de uiting zelf.

wtfdivi014-url1

Samenwerken

Wij zien onszelf als onderdeel van het team, waarbij jij de belangrijkste teamspeler bent. Designtekst heeft de kennis en specialisten in huis om jouw project tot een succes te maken. Daar streeft ons team naar.

wtfdivi014-url3

Meedenken

Elke project start met een idee. Een idee dat ongetwijfeld meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft. Wat wil jij bereiken? Wij denken met je mee. Zo vinden wij samen met jou de ideale oplossing..

wtfdivi014-url0

Ambitieus

Streven naar een goed resultaat. Wij zijn doorzetters. En geven niet snel op. We zijn er op gefocust jouw plan te realiseren en gaan graag die uitdaging aan. Samen werken we jouw creatieve idee uit.

wtfdivi014-url2

Realistisch

Creatieve oplossingen zijn prachtig, maar ze moeten wel realistisch zijn. Bij Designtekst hebben wij een praktische insteek. We snappen de markt en weten heel goed dat elke geïnvesteerde euro ook terugverdiend moet worden.

OVER ONS

Designtekst zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt bij jouw doelgroep. Dit kan zijn de presentatie van het bedrijfspand, herkenbaarheid voor (potentiële) klanten of een reclame-uiting. Met advies en reclameobjecten op maat zorgen wij voor een doeltreffend resultaat. Denk hierbij aan reclameobjecten voor binnen en buiten, permanent of tijdelijk. Voor elke wens bieden we wel een passende oplossing, ook wanneer deze niet op de site staat. Ons team denkt graag met je mee, van begin tot eind.

Reclame maken is onze passie. Van ontwerp tot eindproduct kunnen wij uw reclame verzorgen. Wij beschikken over een professionelen creatieve dtp studio om al uw creatieve wensen te realiseren en technisch te ondersteunen.

ADVIES

Onze specialisten voorzien je graag van advies om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Denk hierbij aan productkeuze, materiaal en afwerking, maar ook de uiting zelf. Zo heeft u altijd het meest geschikte product wat bij uw budget past.

PRODUCTIE

Onze productie staat garant voor hoge kwaliteit maatwerk producten. Spoedlevering is uiteraard ook mogelijk. Indien u een speciaal verzoek heeft, gaan wij graag de uitdaging aan. De klant is immers koning.

MONTAGE

Signing omvat een grote diversiteit aan producten welke op diverse locaties en hoogtes gemonteerd dienen te worden. Onze vaste monteurs zijn erg kundig en veelzijdig, niets is hen te gek!

Nieuwsgierig naar wat meer uitstraling en beleving binnen uw organisatie? Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies!

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?