036 303 02 47 info@designtekst.nl

MAKELAARSBORD / RAAMBORD

Makelaarsborden (Raamborden of V-borden) zijn opvallend, weerbestendig en herbruikbaar

PRODUCTINFORMATIE

 

Specificaties
Materiaal:  Polyprop kanaalplaat 3,5mm
Formaat: 70x100cm / 50x140cm / 100x140cm
Bedrukking: UV print
Brandwerend:  B2 certificering
Afwerking: Snijden, rillen, dubbelzijdige tape of zuignappen
Textuur:  Glad, licht geribbeld door kanalen
Indoor/outdoor:  Indoor en outdoor
Milieu: 100% recyclebaar
Extra: De Twister is een raambord met draaiend element, geleverd incl. staaldraad, kunststof afstandhouder en zuignappen.
Buiten toepassen tot windkracht 6.

Omschrijving product
Makelaarsborden (Raamborden of V-borden) zijn opvallend, weerbestendig en herbruikbaar. Deze borden van Polyprop bevestig je op ramen of andere gladde ondergronden met dubbelzijdige tape of zuignappen.

Maak een keuze uit 3 vaste formaten (70x100cm, 50x140cm en 100x140cm) of laat je inspireren door de vele mogelijkheden van onze raamborden. Speciaal voor de Makelaarsborden bieden wij ook speciale ‘te koop/verkocht/te huur/verhuurd’ stickers aan. Door de verwijderbare lijmlaag wordt de print niet aangetast en kun je borden (én de stickers) vaker gebruiken.

Borden met een Twist

Met de nieuwe Twister geef je jouw borden een opvallende ‘twist’. Een verdraaid opvallende zelfs, dankzij de roterende panelen. De Twister is verkrijgbaar in het formaat 70x100cm. Er zijn 3 gratis templates beschikbaar; een cirkel, een ruit en een huis, maar je kunt ook je eigen twister ontwerpen! De introductie van de Twister bleef ook in de vakbladen niet onopgemerkt.

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?